DESIGN APARTAMENT “LIA MANOLIU”

Apartament cu 3 camere si doua grupuri sanitare in zona parcului Lia Manoliu, 75 mp

Sugeram in imaginile de mai jos idei pentru cum se poate reamenaja apartamentul tau vechi. Conceptul balanseaza intre minimalism si caldura unui camin. Proprietarul, iubitor al culorii alb, al ideii de curat, luminos si spatii care sa emane o energie pozitiva, s-a armonizat cu tendintele noi in arhitectura de interior din anul curent 2018.

La aceasta amenjare s-a tinut cont de dorinta proprietarului de a pastra polita tip bar deja existenta intre vestibul si bucatarie, gresia si faianta. Am redus acel spatiu gol la niste firide, deoarece locul potrivit pentru frigider este ca in imagini si trebuia mascat, fiind in dreptul usii de intrare. Totusi, am propus ca faianta de la bucatarie din dreptul blatului sa fie acoperita cu un panou decorativ din corian imprimat, iar faianta de la bai sa fie acoperita cu microciment, un material cu multa personalitate care da un aer mediteranean camerelor de baie.

CLICK AICI daca doresti sa vezi varianta de amenjare a altui apartament cu accent de bleumarin, optiune pentru un singur perete din dormitor, in locul verdelui – albastrui, de mai jos.

Lia-Manoliu-apartament-amenajare

Vreti sa va sfatuiti cu un arhitect pentru un eventual proiect de amenajare de apartament? Sunati la: 0723.052.032 – arh. Livia Geambasu, pentru programarea unei intalniri online sau fizice. Primul pas va fi sa stabiliti tema de proiectare sau sa beneficiati de o simpla consultanta in privinta designului de interior si a materilelor pe care le visati in propriul apartament. Alegerea tonurilor / culorilor si a texturilor sunt extrem de importante. Principii generale, de care sa tineti cont atunci cand faceti imaginati momente pentru decorarea casei, le vom prezenta in articole din blog > CLICK AICI.