Despre noi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ai o viziune. Stim calea cum sa ajungi acolo. Scrie-ne!

ROU@vision este divizia de proiectare de arhitectura de interior (design interior, asistenta pentru amenajari interioare) si productii grafice ale Biroului de Arhitectura Amer Aljabbari. Suntem un grup de arhitecti, o echipa dinamica care poate deveni numeroasa atunci cand este solicitata pentru mari proiecte si flexibila in atribuirea de responsabilitati cu volum de munca redus. Portofoliul de arhitectura complet poate fi vizionat AICI. Despre echipa, puteti sa va informati AICI

1. – In ROU@vision este prezentat portofoliul care cuprinde servicii de: – arhitectura de interior, – prezentari 3D tip colaj sau fotorealism, – design de produs – partea de proiectare, dar si cateva obiecte realizate ca prototip.  Proiectele de grafica au caracter unic: – creare identitate vizuala electronica – sigla / logo pentru web-site-uri si conturi Social Media (avatar Facebook, avatar Instagram), – format personalizat sigla / logo pentru antet de pagina (corespondenta), – e-mail template, – fotografie de produs, instrument indispensabil in E-Commerce, – colaje necesare in campaniile de marketing online pentru promovarea de produse, – cover, header pentru pagini web si conturi business Social Media.

2. – Portofoliul cu lucrari pictate pentru amenajari de interior si decoratiuni interioare, il puteti vizualiza AICI

Servicii:

– proiectare de arhitectura de interior, amenajari de interior
– prezentari 3D tip colaj sau fotorealism / randari cu 2 grade de performanta
– design de produs (mobilier, decoratiuni pentru interior, corpuri de iluminat)
– concept unic si prezentari grafice: logo, header, cover pentru pagini oficiale Facebook sau website, colaje cu prezentari din domeniile fashion si accesorii + teme conexe din zona shopping, fotografii food design si food styling pentru portaluri food dedicate, bloguri sau tipografie (magazine, supermarket), proiecte pentru decorarea profesionala a vitrinelor

contact: Mob. / 0040 723 052 032 / arh. Livia Geambasu; liviageambasu@gmail.com,

en

You have a vision. We have a way to get you there. Get it now!

ROU@vision is Interior Design Department of Amer Aljabbari Architecture Office. Is a group of architects, working in professional area: architecture, design (interior architecture, 3D presentations, product design/ furniture design, wall decorations, graphics).

Others:

1.- You may check architecture portfolio Click HERE !

Read more about the team, HERE

Our projects in which the Architecture Office has been involved refer to investitions in Romania, Iraq and Qatar.

2. – Start to visit the website containing art-portfolio (paintings) Click HERE, or turn back here, to interior design & graphic professional fields.

Enjoy!

contact: architect Livia Geambasu / liviageambasu@gmail.com / Mob. 0040 723 052 032